October 23, 2010

Среща на 28-ми октомври от 19:30 ч.

Здравейте професионалисти,



С удоволствие ви каним на следващата ни среща, която ще се състои в четвъртък 28-ми октомври от 19:30 ч. в ресторанта L'Anchois Vert (Rue Stévin 120 - Brussels).


Бихме искали да привлечем вниманието ви към кампанията на седмичника European voice за титула "еврокомисар на годината", където е номинирана и българската представителка Кристалина Георгиева. Възможност да дадете своят глас в подкрепа можете да намерите на http://www.europeanvoice.com/page/2752.aspx.


Следващата седмица ще се състоят няколко събития, за които бихме желали да ви информираме.


Юбилейното издание "Хроника на българската православна църква" ще бъде представен на 26-ти октомври в Европейския Парламент в 14:00 часа. Събитието ще се проведе под патронажа на г-жа Антония Първанова и г-н Станимир Илчев, членове на Европейския Парламент и с помощта на всички български евродепутати.


На 27-ми октомври от 19:00 часа, отново в Европейския Парламент ще имате възможността да присъствате на събитие на тема "Българският принос в европейското културно разнообразие", организирано от групата S&D.


В Комитета на Регионите на 28-ми октомври от 13:30 часа ще се състои събитие посветено на Кюстендилския район в присъствието на Премиера, Бойко Борисов и на кмета на Кюстендил, Петър Паунов.


Не забравяйте да посещавате и блога ни на адрес bulgarianprofessionals -точка- blogspot -точка- com.


До четвъртък!


Бг Про

No comments: