January 04, 2012

Българска вечер с хора

Здравейте сънародници,

Има идея на 25 февруари (събота) от 18 ч. да се организира българска вечер, на която да поиграем на воля хоро. Спрели сме се на една зала във Woluwe St.Pierre, до която се стига лесно с автобус 36, тръгващ от Шуман. Тъй като залата трябва да се плати ще се наложи да въведем вход, но за да можем да го изчислим е необходимо да знаем горе-долу колко човека ще се съберат.

Добре дошли са всички , имащи желание да поиграят хора, които вече знаят и да научат нови. Залата е достатъчно голяма и уютна. Всеки може да донесе нещичко за хапване или пийване, с което да допринесе за хубавото настоение. Колкото повече сме , толкова е по-весело, като не е задължително всички да са само българи, или да са утвърдени танцьори- ще има демонстрации на сложни хора и кратки уроци по най-известните и достъпни, в които всеки може да се включи с лекота и удобовлствие.

За да бъде организацията по-ефикасна трябва до 10 януари да знаем приблизителния брой на участниците. Моля ви, известете ме с мейл за вашето желание да се включите, а след като всичко бъде окончателно уточнено, ще изпратя подробен мейл с информация за вечерта.

Поздрави,

Мария - mariya.tzvetkova@eesc.europa.eu

No comments: